FALL-WINTER2019-2020

BOLD & BEAUTIFUL

 

 

MERRE ME BUZEQESHJE

Shtoni thellësi në sytë tuaj duke përdorur si bazë hijen e syve Baza e ëmbël e heshtur Nr. 103. Pastaj aplikoni në rrudhë hijen e re të syrit Silky Shadow Satin Nr 234 dhe në vend të eyelinerit përdorni lapsin e syve të zi Super Smooth Eye Liner No. 01.


SILKY SHADOW 103


SILKY SHADOW 234

SUPERSMOOTH WATERPROOF EYELINER 01 Black Velvet

 

JUST LUSH IT!

 

PERFEKT… BUZET

Pavarësisht nëse zgjidhni ngjyrën e butë të një petale trëndafili (Nr 61) ose ngjyrën e guximshme të verës së kuqe (Nr 62) Ngjyra juaj e preferuar për gjithë ditën, do të zgjasë gjatë gjithë ditës.

 1 Urban Twist)

 

SHKELQIM NATYRAL

Pluhur Blush Pearl Nr 11 Glow Rose do të shtojë një shkëlqim shumë natyral në mollëzat tuaja. Kombinohet në mënyrë të përkryer me Illuminating All Nr 01 për një efekt ndriçues transparent në fytyrë.