Flokët e kuq nuk mund të fshihen; dhe pse duhet? Nëse flokët tuaj janë të kuq të çelur, të kuq të ndezur ose bakri, kjo bën një deklaratë. Nëse jeni duke kërkuar për një ngjyrë të ndritshme, të gjallë dhe një rezultat uniform e afatgjatë, besoni të kuqtë tanë. Këshilla jonë për ngjyrat do t'ju ndihmojë të jeni një flokëkuqe elegante