Zbuloni pamjet më hot të këtij sezoni!

ERËZ EKZOTIKE

Sy të zjarrtë dhe buzë pikante në nuancat e kuqes së nxehtë

Mbulim i plotë i rrathëve të errët dhe papërsosmërive!

Duke përdorur paletën e re Fiery Collection, aplikoni hijen nr.07 në të gjithë qepallën e sipërme duke krijuar një sy grafik smokey eyes, lyejeni qerpikët me Rimelin Fiber-Volume No.01 “Black” për të shtuar volum dhe formë shtesë dhe për të mbajtur vetullat të stiluara në mënyrë perfekte me Xheli për fiksimin e vetullave. me qëndrueshmëri 24 orëshe

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
FIERY COLLECTION PALETTE
NATURAL MATTE SILKY BLUSHER
FIBER – VOLUME MASCARA

Flake josheze

Hije metalike e tymosur që nxjerr në pah feminitetin tuaj pa kufizime në një pamje joshëse

Mbuloni në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe ndriçoni zonën poshtë syve.Përdorni paletën e re Fiery Collection aplikoni hijet Nr.02 dhe Nr.04 në të gjithë qepallën e sipërme. Me Liner Ultra Black Jet të papërshkueshëm nga uji dhe jetëgjatë krijoni një sy mace ultra të zi dhe me lapsin e syve jeshil Supersmooth Waterproof Eyeliner No.49 “Winter Jade” krijoni një vijë në brendësi të syrit. Lyeni qerpikët me rimelin e zi Lash Elegance No.01 për të krijuar një efekt dhe formë të qerpikëve të rremë dhe për t’i mbajtur vetullat të stiluara në mënyrë perfekte me Xhelin për rregullimin e vetullave 24 orëshe.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​

THE NATURAL TRANSPARENT FOUNDATION
FIERY COLLECTION PALETTE
IDEAL COVER LIQUID CONCEALER
ULTRA BLACK JET LINER

GLAM ROCK

Sytë e dyfishtë smokey me kthesë që do të bëjë përshtypje me forcën dhe dallueshmërinë e tyre

Aplikoni bazën e lëngshme Matt Plus të qëndrueshme për mbulim të plotë mat dhe mbulimin e lartë Matte Concealer Extra Coverage për të fshehur në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe papërsosmëritë me një përfundim mat.

Duke përdorur paletën e re Fiery Collection aplikoni hijet Nr.05, Nr.06 dhe Nr.09 dhe krijoni një smokey eyes vertikal dhe aplikoni lapsin e syve Supersmooth Eyeliner Waterproof No.01 “Black Velvet” në pjesën e brendshme të syrit. Shtojini qerpikëve super gjatësi me rimelin e zi Fiber-Volume Extense Nr.01 dhe formësoni e mbani vetullat të stiluara në mënyrë perfekte me Xhelin për rregullimin e vetullave 24 orëshe

 

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

MATT PLUS LIQUID FOUNDATION SPF20
FIERY COLLECTION PALETTE
MATT CONCEALER EXTRA COVERAGE
MATT PLUS LIQUID FOUNDATION SPF20