Konsultoni Looket me reja


Markat me te mira te kosmetikes vijne me keshillat e tyre!

Zbuloni pamjet më hot të këtij sezoni!

Zgjidhni te jeni


FLAKA JOSHËSE

GLAM ROCK

GËZIM ROMANTIK


Zbuloni looket me te reja te Radiant

 

GRIM NATYROR,
ME NJE KAFE KADIFE DHE NUANZA COKOLATE,
ME TEKNIKA DHE TEKSTURA QË OFRON REZULTATE TË FRESKET DHE RINOR

 

Flokët e kuq nuk mund të fshihen!

 

Nëse jeni duke kërkuar për një ngjyrë të ndritshme, të gjallë dhe një rezultat uniform.këshilla jonë për ngjyrat do t’ju ndihmojë të jeni një flokëkuqe elegante.