KLOISHOP, distributori kryesor për markat më të njohura në Evropë si kozmetikë, produkte të konsumit të kujdesit personal dhe produkte profesionale të flokëve dhe trupit, pajisje parukeri dhe më shumë.

Posedimi i një game të gjerë dhe të larmishme të markave dhe produkteve ofron një fleksibilitet gjithnjë në rritje, ndërsa investoni vazhdimisht në burimet njerëzore dhe zhvillimin e markës.

Our customers are all market participants well known and suitable, ranging from large channels, local retail channels, to wholesalers, local freelancers, specialized sales channels.

Qëllimi ynë është të krijojmë vlerë të shtuar për partnerët tanë të biznesit dhe markave në portofolin tonë, duke gjeneruar rritje të qëndrueshme të biznesit. Prandaj, KLOISHOP është partner që të zgjedhë se plotëson nevojat tuaja me një përzierje optimale të ofertave të produkteve, shërbimeve, fleksibilitetit dhe njohurive lokale.

Me një ekip ekspertësh profesionistë të apasionuar, ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe gjithëpërfshirëse për shitje, logjistikë, marketing dhe shërbime të menaxhimit të markave.

SHOP

This post is also available in: enEnglish (English)