Zbuloni pamjet më hot të këtij sezoni!

Koleksioni pranvere- vere

VIBRIME EKZOTIKE

Aplikoni bazën e lehtë natyrale transparente për mbulim natyral që përputhet në mënyrë perfekte me tonin e çehrës dhe korrektorin e lëngshëm të mbulesës ideale për të mbuluar në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe për të ndriçuar zonën poshtë syve.
Shtoni pluhurin Bronzing Nr.02 për shkëlqimin e diellit, Silky Blusher Nr.07 për të shtuar atë shkëlqim ekstra të papërmbajtshëm dhe për të theksuar tiparet tuaja me theksuesin tërësisht të ri Magic Glow Nr.02.

Vizatoni buzët me lapsin e buzëve Lipliner Supersmooth Waterproof Nr.07, ngjyrosni ato me ngjyrën e buzëve të gjithë ditës nr.86 dhe shtoni Top Gloss për buzët super të shndritshme.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN

NATYRAL TRANSPARANT FOUNDATION
IDEAL COVER LIQUID CONCEALER
BRONZIN POWDER  NO 02
SILKY BUSHER NO 07

SHIJO TE KUQEN

Aplikoni bazën e lëngshme Matt Plus me jetëgjatësi për mbulim të plotë mat dhe korrektuesin e lëngshëm me mbulim të lartë dhe Ideal Cover për të mbuluar në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe për të ndriçuar zonën poshtë syve.

Përdorni Pluhurin Bronzing Nr.01 për t’i shtuar pamjes suaj ngjyrë të diellit dhe përdorni theksuesin Magic Glow Nr.02 në të gjithë fytyrën për shkëlqim magjik. Shtoni blusherin natyral Matte Silky Nr.10 me qëndrueshmëri të gjatë në mollëzat dhe cepin e jashtëm të vetullave për një çehre natyrale dhe mat.

Përdorni rimelët portokalli dhe ari të paletës Color Pop dhe përzieni dhe përzieni në kapakun e sipërm duke theksuar formën e syrit. Theksoni edhe më shumë formën e syve me Ultra Black Jet Liner duke vizatuar një vijë të gjatë dhe shtoni lapsin e bardhë të syve Supersmooth Waterproof Eyeliner No.51 në pjesën e brendshme të kapakut të poshtëm.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​

MAT PLUS FOUNDATION
ILLUMINATIIN ALL NO 01
IDEAL COVER LIQUID CONCEALER
BRONZIN POWDER  NO 01


EDGY & FLIRTY

Aplikoni bazën natyrale të gjatë Matte Velvet Longlasting për një çehre mat dhe prej kadifeje me mbulim të lartë dhe mbulim të lartë Matt Concealer Extra Coverage për të fshehur në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe defektet me një fund mat.

Shtoni theksuesin Illuminating All Νο.01 në të gjithë fytyrën për shkëlqim natyral, transparent dhe pluhurin Bronzing Nr.01 për të theksuar tiparet tuaja. Vazhdoni me Pluhurin Pearl Blush Nr.01 në mollëza për shkëlqim të parezistueshëm dhe shtoni theksuesin e ri Magic Glow Nr.01 për ngjyrë të shëndetshme.

Me lapsin ngjyrë vjollce Supersmooth Waterproof Eyeliner Nr.37 vizatoni kapakun e poshtëm, theksoni këndin e jashtëm të syrit dhe bëni një vijë në pjesën e brendshme të kapakut të sipërm dhe të poshtëm. Me rimelin më të errët rozë mat të paletës Flirty Pink ngjyrosni këndin e jashtëm të syrit dhe aplikoni rimelin ngjyrë rozë margaritar të së njëjtës paletë duke theksuar këndin e jashtëm të syrit. Me rimelin e lehtë metalik ndriçoni këndin e brendshëm të syrit dhe shtoni pak nën cepin e vetullës për një shkëlqim shtesë.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

NATYRAL VELVET LONGLASTING MATTE FOUNDATION
MATT CONCLEAR EXTRA COVERAGE
PEARL BLUSH POWER
ILLUMINATIIN ALL NO 01

PORTOKALLI POP

Aplikoni themelin e papërshkueshëm nga uji Skin Perfect Ultra Coverage për mbulim të plotë dhe afatgjatë me një përfundim natyral mat dhe mbulimin e lartë Matt Concealer Extra Coverage për të fshehur në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe defektet me një fund mat.

Shtoni një shkëlqim të parezistueshëm në të gjithë fytyrën me theksuesin Illuminating Αll Νο.01, theksoni tiparet e fytyrës dhe dekoltesë me Pluhurin Bronzing Nr.05 dhe shtoni një ngjyrë natyrale, të shëndetshme në mollëzat tuaja me Blusher Matte Silky Nr. 03.

Përdorni rimelin portokalli të paletës Color Pop për të përshkruar kapakun e poshtëm dhe vazhdoni në kapakun e sipërm duke krijuar një efekt smokey eyes. Përzieni rimelin drejt vetullës dhe shtoni një nuancë të rimelit ngjyrë bezhë të së njëjtës paletë në cepin e brendshëm të syrit dhe nën qendrën e vetullës.

Bëjini qerpikët tuaj të duken si kukull me ngjyrën e zezë Lash Elegance Nr.01 dhe formësoni e mbani vetullat të stiluara në mënyrë perfekte me Xhelin për fiksimin e stilit të vetullave 24 orë.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
BRONZIN POWDER  NO 01
NATURAL MATTE SILKY BLUSHER
LASH ELEGANCE MASCARA

SIRENE BLU

Aplikoni bazën e lehtë natyrale transparente për mbulim natyral që përputhet në mënyrë perfekte me tonin e çehrës dhe korrektorin e lëngshëm të mbulesës ideale për të mbuluar në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe për të ndriçuar zonën poshtë syve.

Shtoni Illuminating Αll Νο.01 në të gjithë fytyrën, Pluhurin Bronzues Nr.02 për të nxjerrë në pah tiparet tuaja të fytyrës dhe Blusher Matte Natural Matte Silky No.14 në mollëzat për shkëlqim natyral dhe mat. Përdorni theksuesin Magic Glow Nr.01 për të shtuar atë magji shtesë në pamjen tuaj me një ngjyrë të shëndetshme.

Vizatoni sipërfaqen e poshtme të syrit me lapsin jeshil të syve Supersmooth Eyeliner i papërshkueshëm nga uji nr.33 dhe përzieni lehtë. Shtoni rimelin bruz Silky Shadow Metallic Nr.04 në të gjithë kapakun e poshtëm dhe përziejeni drejt këndit të jashtëm të syrit. Krijoni një vijë me të njëjtin laps të gjelbër dhe theksoni këndin e brendshëm të syrit

 

 

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
SILKY SHADOW METALIC NO 4 TORQUESE
NATURAL MATTE SILKY BLUSHER NO 14
24 H BROW STYLE FIXING GEL

LINDJA E DIELLIT

Aplikoni bazën natyrale të gjatë Matte Velvet Longlasting për një çehre mat dhe prej kadifeje me mbulim të lartë dhe mbulim të lartë Matt Concealer Extra Coverage për të fshehur në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe defektet me një fund mat. Shtoni pudrën gjysmë transparente të vendosjes Loose Face Powder Νο.00 për të krijuar një çehre të njëtrajtshme mat.

Shtoni pluhurin Bronzing Nr.05 për të konturuar tiparet e fytyrës tuaj dhe Pluhurin Pearl Blush No.04 në mollëzat për një shkëlqim natyral dhe të parezistueshëm.

Aplikoni rimelin portokalli mat të paletës Color Pop përgjatë kapakut të poshtëm duke theksuar cepin e jashtëm të syrit dhe aplikoni rimelin ari të së njëjtës paletë në qendër të kapakut dhe përzieni. Përdorni rimelin ngjyrë bezhë mat në këndin e brendshëm të syrit duke u përzier drejt vetullës dhe vizatoni një vijë me lapsin bezhë të syve Supersmooth Waterproof Eyeliner Νο.50 në anën e brendshme të kapakut të poshtëm për të theksuar ngjyrën e rimelit.

Shtojini qerpikëve gjatësi dhe intensitet shtesë me rimelin e zi Fiber-Extense Νο.01 dhe formësoni e mbani vetullat të stiluara në mënyrë perfekte me Xhelin për rregullimin e vetullave 24 orëshe.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
LOOSE FACE POWDER
VIBRANT EYES QUAD PALETTE NO 02 COLOR POP
FIBER – VOLUME MASCARA

E KUQE JOSHESE

Aplikoni bazën e lëngshme Matt Plus të qëndrueshme për mbulim të plotë mat dhe mbulimin e lartë dhe mbulimin e lartë Matt Concealer Extra Coverage për të fshehur në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe defektet me një fund mat.

Shtoni pak shkëlqim magjik në lëkurën tuaj me Magic Glow Highlighter Nr.02 dhe përdorni Silky Blusher No.01 për një ngjyrë natyrale dhe të shëndetshme.

Shtoni Bronzing Powder Nr.02 në qepallën e sipërme dhe shtoni sipër rimelin e artë të paletës Color Pop. Vazhdoni me lapsin e bardhë të syve Supersmooth Waterproof Eyeliner No.51 në pjesën e brendshme të syrit.

Jepuni qerpikëve tuaj atë gjatësi dhe kthesë shtesë me ngjyrë të zezë të theksuar me Rimelin Fiber-Extense Nr.01, formësoni vetullat tuaja me το Longstay Eyebrow Shaper No.08 dhe stilojini dhe ngjyrosni ato me Brow Browsel Nr.02.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
SUPERSMOOTH WATERPROOF EYELINER NO 51 WHITE MATE
 MATTE LASTING LIPSTICK  NO 10
FIBER – VOLUME MASCARA

ROZË ELEKTRIKE

Aplikoni themelin e papërshkueshëm nga uji Skin Perfect Ultra Coverage për mbulim të plotë dhe afatgjatë me një përfundim natyral mat dhe mbulimin e lartë Matt Concealer Extra Coverage për të fshehur në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe defektet me një fund mat.

Theksoni tiparet e fytyrës tuaj me pluhurin Bronzing Nr.02, shtoni shkëlqim natyral dhe të papërmbajtshëm me Pluhurin Pearl Blush No.11 dhe përdorni theksuesin Magic Glow Nr.01 për t’i shtuar pamjes suaj një prekje magjike shtesë.

Duke përdorur rimelin rozë të theksuar të paletës Flirty Pink, vizatoni sipërfaqen e poshtme të syrit dhe vazhdoni me të njëjtin rimel në të gjithë kapakun e sipërm duke u përzier drejt vetullës. Me rimelin rozë më të lehtë të së njëjtës paletë ndriçoni qendrën dhe këndin e brendshëm të syrit.

Shtojini qerpikëve tuaj gjatësi shtesë dhe ngjyrë super blu-elektrike me Rimelin Fiber-Extense Nr.02 dhe formësoni dhe mbani vetullat të stiluara në mënyrë perfekte me Xhelin për rregullimin e vetullave 24 orëshe.

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
SHINEFUL LIQUID COLOR NO 10
STUDIO RAPID DRY NO 223
FIBER – VOLUME MASCARA

AROME VERE

Aplikoni themelin e papërshkueshëm nga uji Skin Perfect Ultra Coverage për mbulim të plotë dhe afatgjatë me një përfundim natyral mat dhe korrektuesin e lëngshëm Ideal Cover për të mbuluar në mënyrë perfekte rrathët e errët dhe për të ndriçuar zonën poshtë syve.

Shtoni shkëlqimin magjik duke theksuar tiparet tuaja me theksuesin Magic Glow Nr.01 dhe shtoni blusherin natyral Matte Silky Nr.13 në faqe dhe në qepallën e sipërme duke u përzier drejt këndit të jashtëm të syrit.

Përdorni lapsin bruz Supersmooth Eyeliner i papërshkueshëm nga uji nr.17 në sipërfaqen e poshtme të kapakut për të theksuar vijën e poshtme të syrit dhe pjesën e brendshme të syrit dhe rimelin e guximshëm rozë margaritar të paletës Flirty Pink në krye të bluzës në qepallën e sipërme .

PRODUKTET E PËRDORUR PËR PARAQITEN​​

SKIN PERFECT ULTRA COVERAGE WATERPROOF FOUNDATION
IDEAL COVER LIQUID CONCLAVER
NATURAL MATTE SILKY BLUSHER
MAGIC GLOW HIGHLIGHTER NO 01